fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
HarrietBredelius
Ändra ditt omslagsfoto

Efter att ha arbetat med tidningen Gård & Torp i 12 år är det en självklarhet att byggnadsvård ligger mig varm om hjärtat. Jag har träffat enormt många kunniga människor runt om i Sverige som brinner för att värna om vår fina byggnadstradition. Under åren har jag glädjande nog märkt ett ökat intresse för att bevara våra gamla byggnader, att lära sig att återanvända material och använda gamla hantverk. Men det har tyvärr inte spridit sig till alla, det finns kommuner och fastighetsägare som gör mycket skada och där gör Byggnadsvårdsföreningen en stor insats som opinionsbildare.

Det ska bli spännande att vara länsombud för Sörmland, ett landskap som har så många vackra kulturmiljöer. Förhoppningsvis kommer jag kunna hjälpa andra med de kunskaper och kontakter jag fått under åren. Något litet arrangemang lär det väl även bli - så håll utkik i nästa nummer!

Status för denna avändare är Godkänd
Södermanland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Stockholm

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler