fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
GunillaStromberg
Ändra ditt omslagsfoto

Intresset för byggnadsvård har följt mig i livet, genom studier, jobb och inte minst genom att jag äger ett gammalt hus i Östergötland en byskola från 1820-talet, som kräver ständigt underhåll och renovering. Jag har läst olika kurser i konsthistoria och byggnadsvård på universitetet, guidat i slott och gruvor och arbetat på museer med kulturhistoria och i industrimiljöer. Nu jobbar jag som kommunikatör med fokus på hållbarhetsfrågor.

Som länsombud vill jag få fler att upptäcka gamla byggnaders kvaliteter och hållbarheten i äldre material och tekniker. Jag är glad över att intresset för byggnadsvård ökar. Vi är många som är intresserade och passionerade av gamla hus. Ändå är det många fina, kulturhistoriskt intressanta byggnader som okänsligt rivs eller förstörs.

Status för denna avändare är Godkänd
Östergötland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Regna

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler