fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Fredrik Trane
Ändra ditt omslagsfoto

Fredrik driver en byggnadsvårdsbutik och butik inom cirkulärt byggande i kulturbyn Gislöv, ett stenkast från Glimmingehus. Där samverkar en grupp av företagare inom byggnadsvård och kulturmiljö under paraplyet Skånes Byggnadsvårdscentrum. Fredrik har varit företagare inom IT-sektorn och är utbildad Maskiningenjör, vid Lunds Tekniska Högskola. Han är en aktiv föreningsmänniska, har tre barn, är gift och genomför en omfattande renovering av en fyrlängad skånsk gård.

Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler