fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
BrittaTunberg
Ändra ditt omslagsfoto

Jag är i botten inredningsarkitekt men har arbetat med utställningsformgivning på Sörmlands museum i Nyköping och med möbelrenovering i egen regi. Jag har också skrivit boken Renovera och klä om gamla möbler.

Inför de sista yrkesverksamma åren lade jag till en 20 poängskurs i byggnadsvård för Chalmers, eftersom det länge varit ett stort intresse. Är nu pensionär men fortsätter både med möbler och råd om byggnadsvård.

Status för denna avändare är Godkänd
Östergötland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Österbymo

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler