fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
BjornWaden
Ändra ditt omslagsfoto

Ursprungligen stockholmare bor jag sedan 45 år i Eskilstuna. Jag är ingenjör och startade 1988 ett eget företag, som efter några magra år på gränsen till konkurs, började tillverka beslag för dörrar och fönster. Inte moderna, utan av gamla modeller för gamla hus. Företaget heter Eskilstuna kulturbeslag.

Även om jag redan som barn blev kringsläpad för att titta på gamla hus och kyrkor, saknade jag helt kunskaper om byggnadsvård. Jag gick med i Byggnadsvårdsföreningen, för att om möjligt lära mig något. Genom åren har jag varit flitig besökare på länsombudens visningar och studiebesök, förutom att jag aldrig missat en årsmötesresa. Jag har lyssnat, iakttagit, frågat och fotograferat. Haft roligt och lärt mig en hel del.

Nu har jag blivit halvtidspensionär och fått litet tid till annat än arbete. Jag skulle väldigt gärna vilja betala igen litet av den skuld jag har till föreningen och blir därför länsombud.

Status för denna avändare är Godkänd
Södermanland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Eskilstuna

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler