fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Anna Hagland
Ändra ditt omslagsfoto

Jag är en glad och nyfiken antikvarie som värnar om hus och vår kulturmiljö. Bor i världsarvsstaden Falun där jag också är född. Utbildad vid Uppsala och Stockholms universitet i bland annat historia, konstvetenskap, arkitektur- och bebyggelsehistoria samt byggnadsvård. Har arbetat på länsmuséet i dalarna som byggnadsantikvarie samt som egen konsult.

Jag vill bli länsombud för jag gärna vill vara med och påverka länets byggnadsvårdsklimat. Det är viktigt att synliggöra föreningen i Dalarna genom att ordna bra publika aktiviteter med byggnadsvård i fokus samt skapa mötesplatser och forum.

Status för denna avändare är Godkänd
Dalarna

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Falun

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler