fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Anders Bergstrand
Ändra ditt omslagsfoto

Jag är bosatt på Öland och utbildad möbelsnickare, men har huvudsakligen arbetat med byggnadsvård de senaste tjugo åren. Med stegrat intresse gick jag en kurs på Qvarnarp i Eksjö och sedan en kurs i kulturvård/konservering i Göteborg, vilket var mycket roligt och givande.

År 2000 startade jag egen firma och arbetar främst med byggnadsvård men även med möbler och inredningssnickerier. Traditionella hantverkstekniker intresserad mig och jag finner stort nöje i att undersöka konstruktioner, material, små detaljer, profiler och liknande. Jag är även diplomerad kvarnreparatör och handledare på byggnadsvårdsläger Vita Villan sedan dess start 2002.

Status för denna avändare är Godkänd
Kalmar

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Färjestaden

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler