Ändra ditt omslagsfoto
AnaDuran
Ändra ditt omslagsfoto

Jag är konstnärligt verksam sedan mycket unga år och har ett nästan livslångt och passionerat intresse för gamla hus, trädgårdar, stads-, affärs- och fabriksmiljöer. Sedan 2000 bor jag i Stockholm i ett hus från 1910 och jag vårdar det så mycket som tid, ork och börs tillåter.

Mitt engagemang och intresse för arkitektur, byggnadsvård och stadsplanering fördjupades när jag studerade Konstvetenskap i Lund. Jag har varit medlem i Byggnadsvårdsföreningen, med några korta uppehåll, sedan föreningen grundades och jag har varit med i Centrum för Byggnadskultur vid Chalmers i Göteborg, i princip alla år sedan Centrum startade.

Jag är utbildad utredare och kommunikatör och arbetar främst med utredningar, utvärderingar, inventeringar, utställningar, utbildningsplanering, rådgivning och journalistik. Särskilt intressant och spännande tycker jag det är när jag får möjlighet att arbeta i kulturarvsprojekt och för kulturarvsorganisationer som verkar i samhällets och forskningens tjänst.

Status för denna avändare är Godkänd
Stockholm

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Stockholm

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

mars 2020
Inget evenemang hittades!