Tranes Handelskompagni

Platsen för byggnadsvård och inredning på Österlen

Tranes är byggnadsvårdsbutiken på Österlen som har allt för någon och något för alla. Vårt sortiment kretsar kring huset på landet men även lägenheten i stan. Byggnadsvård och inredning, hållbart med tradition. Med det säger vi oss ha material som ger ett sunt hus med förankring i tiden. Det kan vara färg till väggen, linisolering till taket, trycken till dörren eller sängkläder i linne.

MEDLEMSRABATT: 10% på linoljefärg

Hemsida
Tranes Handelskompagni

Vi finns på
Adress: Gislöv 2012
Post nr: 272 92
Ort: Simrishamn

Öppettider
Se hemsida

Kontakt
Tele: 0414 – 251 21
info@tranes.se

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler