Tidstypiskt 1920-talshus på Liljeholmen

Län: Jönköping
Ort: Jönköping
Datum: 03-04-2013

Rivningshot. På Liljeholmen i Jönköping väntar ett tidstypiskt 1920-talshus på grävskoporna sedan ägaren HSB beslutat att riva för att skapa plats för ett större hus med fler lägenheter. Huset är ett av få bevarade 20-talshus i området.

Uppdateringar
20-01-2014
20-tals kvarteret på Liljeholmen i Jönköping är rivet och tjänstgör som parkering tills vidare.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler