Sveriges största lager av gammalt taktegel.

Vår specialitet är tegeltakomläggningar på äldre hus. Våra allra vanligaste uppdrag gäller hus från sekelskiftet 1900 fram till 1930-talet där taket i många fall utgör en mycket väsentlig del av husets arkitektur. Oftast återanvänds befintligt taktegel så långt det är möjligt med påfyllning från vårt lager med taktegel från flera hundra nedlagda tegelbruk från 1600-talet och framåt.

Hemsida
Taktegel

Vi finns på
Adress: Åda Säteri
Post nr: 619 91
Ort: Trosa

Öppettider
Se hemsida

Kontakt
Tele: 0156 – 171 87
Fax: 0156 – 165 11
mail@hedenstedt.se

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler