Sörmlands museum

Sörmlands museum är ett regionalt museum som leds av länsmuseichefen, tillika landsantikvarie i Sörmland.

Museets utställningar finns i det så kallade Kungstornet i Nyköpingshus. Utöver verksamhet i de fasta lokalerna i Nyköping finns museet också på många andra platser i länet, bland annat genom skyltprojektet “Historien i Sörmland” som genomförs i samarbete med kommunerna i länet. Museet har även en kulturmiljövårdande funktion med såväl uppdragsfinansierad arkeologi och byggnadsvård. Dessutom inrymmer museets verksamhet arkiv och bibliotek.

Hemsida
Museets hemsida

Vi finns på
Adress: Östra Trädgårdsgatan 2
Post nr: 611 34
Ort: Nyköping
Södermanland

Kontakt
Karin Lindvall
Tele: 0155 24 57 04 & 0706 51 05 61
karin.lindvall@dll.se

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler