Ge bort en gratulationsgåva

Har din svärmor fyllt 70? Går din favoritkollega i pension, men vill inte ha fler prylar? En gratulationsgåva från Byggnadsvårdsföreningen kan du ge bort som present till dop, bröllop, födelsedagar eller vid andra högtider. Vi skickar ett fint gratulationskort till den som ska gratuleras. Din gåva bidrar till att vårt arbete för byggnadsvården sprids och varje krona gör stor skillnad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ge en minnesgåva

  • Du kan välja att få gåvobeviset skickat till begravningsbyrå eller anhörig direkt. Antingen per post eller e-post. Ange postadress eller e-post till dem här.

 

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
maj 2020
maj 03 2020

Jättegrönt

Friluftsmuseet Gamla Linköping, Tunnbindaregatan, Linköping, Sverige
Inget evenemang hittades!
Visa fler