fbpx

Jamtli OBS! INSTÄLLT

OBS! På grund av personalbrist under rådande virusläge är lägret inställt.

JÄMTLAND. Jamtli, som är Jämtlands länsmuseum, består av ett frilufts- och ett inomhusmuseum. I den vackra miljön står flera historiska hus och gårdar.

Byggnaderna representerar olika platser, tidsperioder och byggnadsskick typiska för platsen och visar både landsbygd och stadsmiljö. I tidens anda monterades hus ned på olika platser för att sättas upp på museet.

Det är i år sjunde gången som Jamtli anordnar byggnadsvårdsläger. Under sommarens byggnadsvårdsläger på Jamtli får du bland annat teoretisk och praktisk handledning i följande moment:

  • Fönsterrenovering
  • Rödfärgskokning
  • Interiört måleri
Klicka här för inbjudan i PDF

 

KOMMUNIKATION
Du som inte åker bil till Jamtli gör lättast i att ta tåget till Östersund Central och därifrån buss 2 mot Lugnvik, tidtabeller hittar du på www.lanstrafiken-z.se. Från stationen kan du också ta taxi eller gå, avståndet mellan station och lägerområde är 2,2 kilometer.

MAT
Alla måltider serveras på Jamtli.

LOGI
Du bor med de andra deltagarna i dubbelrum på Jamtli vandrarhem, delad dusch/wc. Gångavstånd till stadskärnan. Samtliga rum är försedda med TV och i korridoren finns flera badrum, tvättmaskin och ett kök för självhushåll. Ta med lakan och handduk, eller hyr på plats. På kvällarna finns goda möjligheter att uppleva friluftsområdet eller ta sig in till Östersunds stad.

UTRUSTNING ATT TA MED
Lämpliga arbetskläder och arbetsskor med stålhätta och skydd mot spiktramp.

HAR DU FRÅGOR OM LÄGRET?
Kontakta:
Olof Edin
0705 65 54 69
olof.edin@jamtli.com

Meny