Butiken med kvalité och känsla

Inredningsdetaljer – här hittar du som söker inredningsdetaljer i traditionell stil, men även innovativa och nya produkter i en genomtänkt blandning. Byggnadsvårdsdetaljer – för dig som vill använda traditionella material och metoder. Produkter för trädgården- För dig som vill ha ergonomiska redskap, som sätter funktion och form högt. Återbruk- Vi tar emot/köper in gamla byggnads och inredningsdetaljer – här kan du hitta produkter med patina och själ. Vi tar tillvara på saker som är bra och kan användas igen. Här kommer det att finnas möjlighet att göra sig av med gamla detaljer för att någon annan ska få nytta av det = hållbar utveckling!

MEDLEMSRABATT: 10% på linoljefärg, äggoljetempra (färdig påse) slamfärg och återbruk. (Kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Hemsida
Hos Magnus och Eva

Vi finns på
Adress: Rådhusgatan 40
Post nr: 593 33
Ort: Västervik

Öppettider
Se hemsida

Kontakt
Tele: 0490-314 15
hosmagnusocheva@telia.com

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

januari 2020
mars 2020
Inget evenemang hittades!