Marie Jönsson

Energirådgivare

Jag arbetar som energi- och klimatrådgivare i Kalmar kommun sedan år 2000 och är civilingenjör lantmäteri från KTH med inriktning mot naturresursförvaltning och planering.

Mitt nuvarande arbete som energi- och klimatrådgivare är mycket utåtriktat och jag arbetar med många olika målgrupper som allmänhet, företag, myndigheter, skolor, föreningar och organisationer. Information om energieffektivisering, omställningen till ett hållbart energisystem och klimatpåverkan förmedlar jag via telefonrådgivning, informationsträffar, mässor och utställningar. I mitt rådgivningsarbete kommer jag då och då in på byggnadsvårdsområdet eftersom många kontaktar mig när de köpt nytt hus eller vill bygga om eller renovera.

Jag gick en Chalmerskurs i byggnadsvård och ombyggnad 2000/2001 i Eksjö, den mest intressanta utbildning jag gått, och sedan dess försöker jag förmedla det jag lärde mig i rådgivningssammanhang. Jag var även med på ett byggnadsvårdsläger i Målilla några år innan Eksjö-kursen, också mycket intressant och lärorikt.

Marie Jönsson

Länsombud

Ort

Nybro

Telefon

0480-450329

E-Mail

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
logotyp byggnadsvardsforeningen
Svenska byggnadsvårdsföreningen, Box 6442, 113 82 Stockholm
Telefon: 08-30 17 85 | Email: kansli@byggnadsvard.se
Svenska byggnadsvårdsföreningen
Box 6442, 113 82 Stockholm
Telefon: 08-30 17 85
Email: kansli@byggnadsvard.se

Cart

Cart offcanvas

Logga in

Så här hanterar Svenska byggnadsvårdsföreningen personuppgifter (GDPR) Läs mer här!