Linda Svenson

Länsombud

Jag bor i en vacker 30-tals lägenhet mitt i Göteborg men letar efter en gård på landet med ett gammalt hus att sätta tänderna i. Intresse för gamla hus har jag alltid haft, det går knappast att undvika när man är uppvuxen i Hjo, men intresset för byggnadsvård har kommit krypande.

Jag hittade Nääs utanför Göteborg som arrangerar kurser. Gick en kurs, gick en till och en till. Helt plötsligt var jag uppslukad av byggnadsvård. Det var fantastiskt roligt och lärorikt att gå alla dessa kortkurser. Jag fick mersmak och har bl.a. deltagit på två av föreningens läger och på en vårresa. Det är oerhört inspirerande att träffa alla hantverkare med sin kunskap, deltagare med olika erfarenheter och husprojekt, byggnadsantikvarier, arkitekter och alla andra som sysslar med byggnadsvård. Jag försöker suga åt mig så mycket som möjligt och vill veta mer.

Som länsombud vill jag arrangera föreläsningar för frälsta och ofrälsta byggnadsvårdare för att öka kunskapen inför en renovering/underhåll av ett äldre hus. 

Linda Svenson

Ort

Göteborg

E-Mail

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
logotyp byggnadsvardsforeningen
Svenska byggnadsvårdsföreningen, Box 6442, 113 82 Stockholm
Telefon: 08-30 17 85 | Email: kansli@byggnadsvard.se
Svenska byggnadsvårdsföreningen
Box 6442, 113 82 Stockholm
Telefon: 08-30 17 85
Email: kansli@byggnadsvard.se

Cart

Cart offcanvas

Logga in

Så här hanterar Svenska byggnadsvårdsföreningen personuppgifter (GDPR) Läs mer här!