fbpx

Grosshandlarvillan Älggården

Län: Stockholm
Ort: Värmdö
Datum: 18-06-2010

Rivningslov beviljat. Den fantastiska grosshandlarvillan Älggården, Mörtnäs 1:709, uppfördes runt 1915 som jaktvilla av grosshandlaren Carl Ernst Becker på Mörtnäs udde, Älggårdsvägen 38, med utsikt över Torsbyfjärden. Från 1928 till 2005 har den ägts av familjen Smith och är i stort sett i ursprungligt skick. Nuvarande ägare är Brf Seaside Värmdö som vill riva huset för att bygga ett femtontal exklusiva bostadshus på platsen. Länk till Brf Seaside Värmdö nedan.

Externa länkar
Brf Seaside Värmdö 

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler