Glumshammars gård

Län: Värmland
Ort: Karlstad
Datum: 02-12-2009

Glumshammars gård i Glumserud är riven. Det var en gård med anor från 1700-talet som har utpekats som kulturhistoriskt värdefull i Karlstad kommuns kulturmiljöinventering 1976-78 och i inventeringen från 1984. Redan 1977 konstaterades att gården led stor brist på underhåll men inventeringarna har inte följts upp med tillsyn från kommunens sida. Ägaren har försökt sälja huset som timmerstomme men det står kvar än idag. Läs mer på föreningens blogg för Värmland, länk hittar du nedan.

Externa länkar
Föreningens blogg för Värmland.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler