fbpx

Ge en minnesgåva

Hedra minnet av någon som gått bort. En gåva till oss blir i förlängningen en gåva till framtida generationer.

Du väljer själv hur mycket du vill ge. Du får ett fint gåvobevis som vi skickar per post, eller digitalt direkt till begravningsbyrå. Om du vill kan du också skriva ut det hemma.

För att gåvobeviset ska hinna komma fram i tid behöver vi ha beställningen senast fem arbetsdagar innan begravningen. Vill du ha hjälp med din beställning? Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till. Gör ingen insättning på ditt gåvobelopp i förväg, vi skickar ett inbetalningskort till beställarens adress i efterhand.

 

 

 

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler