Gamla spisbrödsfabriken

Län: Värmland
Ort: Kil
Datum: 20-12-2008

Pågående förfall. Meléns Spisbrödsfabrik från början av 1900-talet är sedan decennier utpekad i kommunens kulturmiljöinventering och är därmed ansett som särskilt värdefullt.

Uppdateringar
14-11-2013
Gamla spisbrödsfabriken har rivits och såväl bevarade kakelugnar, originaldörrar och andra detaljer har fallit offer för grävmaskinerna.

Externa länkar
Spisbrödsfabriken blev idag gräskopans rov. Och Kil blev ännu en kulturmiljö fattigare.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler