fbpx

Färg och Måleriprodukter – Norrköping

Professionell byggnadsvårdsbutik i Norrköping

Intresset för att bevara våra kulturmiljöer ökar starkt. Som ägare till torp och gårdar vill man idag bevara istället för att byta ut. En följd av detta är en ökande efterfrågan på traditionella material och hantverk. Färg & Måleriprodukter erbjuder genom sitt breda nätverk av leverantörer, skickliga hantverkare och genom egen kunskap mycket av det som man förväntar av en professionell byggnadsvårdsbutik.

MEDLEMSRABATT: 10% på av Engwall och Claesson tillverkade linoljeprodukter

Hemsida
Färg och Måleriprodukter

Vi finns på
Adress: Fredriksdalsgatan 20
Post nr: 602 23
Ort: Norrköping

Öppettider
Se hemsidan

Kontakt
Tele: 011-13 75 25
Fax: 011-13 71 75
info@byggnadsvardsbutik.se

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
juli 2020
jul 01 2020

Kubbmurning

Nynäs Slott, Tystberga, Sverige
Inget evenemang hittades!
Visa fler