Vi söker ny medarbetare!

Byggnadsvårdsföreningen söker ny medarbetare till kansliet i Stockholm!

Vill du arbeta med projekt och kommunikation i en aktiv och stimulerande organisation? Sök den här tjänsten!

Vill du arbeta i en aktiv förening som har som mål att sprida kunskap om historiska byggnader, levande kulturmiljöer och sunt byggande? Vill du tillsammans med kollegor på kansliet och i föreningen arbeta för att sprida värdet av byggnadsvård och kunskaper från tidigare generationer? Vill du utveckla dina egna kunskaper i ett omväxlande och kreativt arbete?

Svenska Byggnadsvårdsföreningen är en rikstäckande ideell förening med c:a 6 000 medlemmar. Föreningen leds av en styrelse och har ett kansli med tre anställda. Kansliet är inrymt i en vacker 1700-talsbyggnad i centrala Stockholm. Runt om i landet har vi ett 60-tal ideellt arbetande länsombud.

Vi söker dig som vill vara med och driva vår utåtriktade verksamhet, både programaktiviteter som temadagar, byggnadsvårdsläger och event men även löpande arbete med webbplats, pressrum, sociala medier och mejlkorrespondens till kansliet. Du kommer att få ett övergripande ansvar för Föreningens nyhetsflöde, både i digitala medier och i medlemstidningen Byggnadskultur. I arbetet kommer du ha mycket kontakt med samarbetspartner, medlemmar, länsombud och konsulter.

Ladda ner hela plastannonsen här:
logotyp byggnadsvardsforeningen
Svenska byggnadsvårdsföreningen, Box 6442, 113 82 Stockholm
Telefon: 08-30 17 85 | Email: kansli@byggnadsvard.se
Svenska byggnadsvårdsföreningen
Box 6442, 113 82 Stockholm
Telefon: 08-30 17 85
Email: kansli@byggnadsvard.se

Cart

Cart offcanvas

Logga in

Så här hanterar Svenska byggnadsvårdsföreningen personuppgifter (GDPR) Läs mer här!