fbpx

Visning av ett torp i Torsö by

Vi besöker en äldre torpstuga med bevarad äldre planlösning och en mindre ekonomi-byggnad i sten, i sin nuvarande utformning uppförd i början av 1800-talet. Huset är beläget i den äldre delen av Torsö och har under många år bebotts av lokala fiskarfamiljer. Om- och tillbyggnader har skett under årens lopp. Blekinge läns museum har klassat byggnaden som mycket kulturhistoriskt värdefull. Anmälan senast en vecka innan.

Anmälan till e-post: ingrid.agard@gmail.com

Datum

sön 07 jun

Tid

16:00

Kostnad

0 kr
Kategori

Arrangör

Svenska Byggnadsvårdsföreningen
E-post
kansli@byggnadsvard.se
Webbplats
https://byggnadsvard.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Vänligen ange en giltig e-postadress.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler