Utflykt till Vännäs

Utflykt till Vännäs Vi tar oss med buss tre mil västerut från Umeå för att se spännande bebyggelsemiljöer från olika tider, stationsområdet, Vännäs läger och Johanneskyrkan. Vi gör också ett stopp vid kyrkan i Vännäsby. Ciceroner är lokalhistoriker Ulrik Alm och antikvarierna Annika Lindberg och Anders Nordström, Historiska Hus, som berättar om Vännäs historia, arkitektur och pågående byggnadsvårdsinsatser. Samarrangemang med Föreningen Byggnadskultur i Umeå. Antalet deltagare är begränsa, föranmälan krävs genom mail till hammarstromch@hotmail.com eller sms till 070-6507235.

Anmälan till e-post: hammarstromch@hotmail.com

Datum

sön 10 maj

Tid

11:00 - 17:00

Kostnad

100,00SEK

Platser

Vännäs
Kategori

Arrangör

Föreningen Byggnadskultur i Umeå, Svenska byggnadsvårdsföreningen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Vänligen ange en giltig e-postadress.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler