fbpx

Trädgård och byggnadsvård på Jättegrönt

Söndagen den 5 maj kl 11-16. Välkommen till den årliga trädgårds- och byggnadsvårdsdagen Jättegrönt i Gamla Linköping. Du kan köpa växter och hantverk, och få tips på hur du kan renovera och förbättra ditt hus. Byggnadsvårdsföreningens länsombud medverkar med bokbord.

Plats: Friluftsmuseet Gamla Linköping, Malmslättsvägen, Linköping
Kostnad: Ingen kostnad
Anmälan: Ingen föranmälan.

Datum

sön 05 maj

Tid

11:00 - 16:00

Kostnad

0:-

Mer info

Läs mer
Kategori
REGISTER

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Vänligen ange en giltig e-postadress.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler