fbpx

Introduktion i fönsterrenovering

Tvådagars kurs 23-24 maj 2020, 10-16

Är du total nybörjare på linoljefärg? Har du precis köpt ett hus och skulle vilja komma igång, men vet inte vart du ska börja eller hur? Vill du lära dig hur man tar hand om fönster på ett traditionellt, och miljövänligt, sätt?

Under två dagar går vi igenom fönsterrenoveringens grunder – skrapning, kittning, målning m.m. Kursen blandar teori, historia och praktik. Kursen är tänkt för nybörjare. Fönster finns på plats men man kan även ta med sina egna projekt.

Under två dagar kommer vi tillsammans hålla till på det gamla pensionatet Stelor i Västergarn, 30 minuter söder om Visby. Vi kommer att husera i ladan (om vädret skulle tillåta kan vi vara utomhus)

Vad du får med dig ifrån kursen: praktisk kunskap som leder till att du kan åka hem med självförtroendet att börja ta hand dina egna fönster, samt en liten goodiebag med bra-att-ha-saker för fönsterrenovering.

Vill ni utöka er upplevelse så finns möjlighet att bo kvar på Hotel Stelor för 1.500 kr/natt inkl. frukost och middag

Anmälan till e-post: info@sawaantikvarier.se

Telefon: 0733834919

Datum

lör 23 maj - sön 24 maj

Tid

10:00 - 16:00

Kostnad

2500kr (2150kr för medlemmar)

Platser

Stelor
Västergarn, Gotlands Tofta, Sverige
Kategori

Arrangör

SAWA antikvarier AB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Vänligen ange en giltig e-postadress.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler