fbpx

Från snickerifabrik till byggnadsvårdsbutik

Färghandlarparet Jane och Bengt Nordrup har tagit hand om den sedan lång tid nedlagda snickerifabriken i Skebokvarn och inrättar den nu till byggnadsvårds- och inredningsbutik. Jane kommer att berätta om byggnadernas historia och om renoveringens alla vedermödor. Vi får se hur långt man har kommit och får höra om planerna framöver. Varför blev det en byggnadsvårdsbutik? Efteråt går vi 100 meter till Skebokvarnsgården , där vi intar kaffe/te med något gott därtill. Begränsat antal deltagare. Betalning sker med Swish till telefonnumret nedan eller kontant på plats. Anmälan senast 27 mars. Hitta hit: Alla Tiders Skebo ligger mitt i Skebokvarn längs väg 57. Skorstenen är väl synlig.

Anmälan till e-post: kerstin@arkitektursyn.se

Telefonnummer till kontaktperson: 070-520 31 04

Datum

sön 05 apr

Tid

10:00 - 12:00

Kostnad

120 kr (medlem 80 kr)

Platser

Skebokvarn, Sverige
Skebokvarn, Sverige
Kategori

Arrangör

Svenska Byggnadsvårdsföreningen
E-post
kansli@byggnadsvard.se
Webbplats
https://byggnadsvard.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Vänligen ange en giltig e-postadress.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler