Byggnadsvårdens marknad

Den 26-28 september anordnas Byggnadsvårdens marknad i Mariestad i samband med Kultur & Skördefesten samt Byggnadsvårdens konvent. Det är en mässa för alla er som gillar byggnadsvård och ekobygg. De branscherna har blivit allt mer populära och det blir allt fler företag som specialinriktar sig på byggnadsvård och ekobygg. Om du är i färd med att restaurera ditt hus är detta en möjlighet för dig att träffa kunniga byggnadsvårdare som kan ge dig råd och som kan hjälpa dig att få tag i produkter som du inte hittar i den vanliga bygghandeln.

Utställarna är hantverkare, producenter och konsulter. De visar produkter, hantverk, ger föredrag och delar med sig av sina bästa tips. Företag som tillverkar produkter kommer ha försäljning och vi hoppas på en riktigt härlig marknadskänsla. Erika Åberg, programledare för byggnadsvårdsprogram i SVT kommer att föreläsa både fredag och lördag.

På lördagen eller fredagen kan du göra besöket till en heldag eftersom du kan passa på att besöka Kultur & Skördefesten i Mariestad som Byggnadsvårdens marknad är en del av.

Mässan arrangeras av flera aktörer från byggnadsvårdsbranschen varav Svenska Byggnadsvårdsföreningen är en.

Datum

fre 27 sep - lör 28 sep

Tid

För deltagare i byggnadsvårdens konvent öppnar mässan redan på torsdagen den 26/9 kl 13 00.
Hela dagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Vänligen ange en giltig e-postadress.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

januari 2020
mars 2020
Inget evenemang hittades!