fbpx

Besök i måleriverkstad och möbelsnickeri

Besök i ett renoverat ödehus utanför Jämjö, samt i måleriverkstaden hos byggnadsvårdarna Anna och Michel Lindsjö. Verkstaden är öppen med renovering och målning av möbler och fönster. Därefter besök i ett klassiskt möbelsnickeri i Skrävle, hos Erik Setterbring. Han arbetar även med byggnadsvård och tillverkning av fönster, dörrar mm. Erik är utbildad på Capellagården, Carl Malmstens skola för gestaltande arbete inom möbel- och inredningssnickeri. Fika ingår.

Anmälan till e-post: ingrid.agard@gmail.com

Datum

lör 25 apr

Tid

13:00 - 17:00

Kostnad

0 kr
Kategori

Arrangör

Svenska Byggnadsvårdsföreningen
E-post
kansli@byggnadsvard.se
Webbplats
https://byggnadsvard.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Vänligen ange en giltig e-postadress.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler