fbpx
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Renovera (färdigt) dina fönster

18 november, 2023 @ 09:00 - 19 november, 2023 @ 17:00

590kr

Ibland behöver vi lite extra energi för att komma i hamn med våra projekt – det kan vi få genom att göra det tillsammans!

Under helgen arbetar vi inte bara på med våra fönster och utbyter erfarenhet kring fönsterrenovering, vi träffas även för att vi vill stärka vårt lokala nätverk inom byggnadsvården där vi kan byta erfarenheter och tips om allt som rör byggnadsvård. Ibland kan vi behöva lite miljöombyte och fokus för att få ny energi för byggnadsvårdsarbetet, hur mycket egen kunskap vi än har. Vi hinner sällan allt vi vill på en sommar så nu vill vi förlänga säsongen genom att bjuda in till folkhögskolan där vi kan arbeta tillsammans och få mat och fika serverad så att vi kan fokusera på det viktiga – våra renoveringsprojekt!

På plats finns enkla bord och stolar, du tilldelas en bordsyta på ca 80x120cm som du kan arbeta på, alternativt använda som avlastningsyta, komplettera gärna med egna sågbockar att ha dina fönster på medan du arbetar. Begränsade upphängningsmöjligheter. Vi arbetar i en uppvärmd lokal.

Kursen är ett samarbete mellan Svenska byggnadsvårdsföreningens länsombud i Västra Götaland, Linda Svenson och Mullsjö Folkhögskola.

Kostnad: 590 kronor, då ingår två luncher och fyra fika-tillfällen.

Anmälan: Mer information och anmälan

 

Detaljer

Start:
18 november, 2023 @ 09:00
Slutar:
19 november, 2023 @ 17:00
Kostnad:
590kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,

Plats

Björksätersvägen 4-8
Björksätersvägen 4-8
Mullsjö, Västra Götaland 56532 Sverige
+ Google Map
keyboard_arrow_up