Bruzaholm stationshus

Län: Jönköping
Ort: Jönköping
Datum: 20-04-2010

Banverket låter meddela att Bruzaholm stationshus som är beläget i Eksjö kommun är hotat av rivning. Om man inte hittar någon som vill köpa det för en symbolisk summa kommer det att rivas. Det är ett rejält trähus på granitfot, som verkar vara i relativt gott skick. Det kan bli en pub, pizzeria, antikaffär, kafé, bed&breakfast, ateljé, kontor, företagshotell, samlingshus, konsthall? Det kan bli ditt! Kontakta Gunilla Borgström på Banverket i Malmö gunilla.borgstrom@banverket.se tel 040-20 27 62

Uppdateringar
09-01-2014
Bruzaholm stationshus har fått en ny ägare och förhoppningsvis kan den påbörjade renoveringen innebära räddningen för detta, visserligen något förfallna, men vackra stationshus.

Externa länkar
Bruzaholm stationshus

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler