Län: Norrbotten
Ort: Luleå
Datum: 23-06-2009

Uppdatering aug 2106: Biograf Royal har tagits över av Folkets bio under hösten och de driver nu verksamhet där. Biografen tycks därmed vara räddad. /PS

Ändrad användning. Yta eller innehåll? Byggnaden i sig är föga iögonfallande, en ordinär byggnad som rymmer olika verksamheter. Bland annat har här funnits en biograf, nedlagd sedan några år men inredningen och biografutrustningen lär finnas kvar intakt. De större biopalatsens utveckling på bekostnad av mindre biografer debatteras som regel utifrån hur det påverkar filmutbudet, sällan om biografen som plats och en del av filmuppplevelsen.

Externa länkar

Folkets bio i Luleå tar över Royal | NSD 9 juli 2016

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler