Vårresa 2019 till Gotland - värna bebyggelsearvet!

Datum

fredag, 17 maj 09:40 - söndag, 19 maj 20:30

 

Gotland & det unika bebyggelsearvet

Årets resa bjuder på två intressanta föreläsningar - om ny handlingsplan för världsarvsstaden Visby och om antikvarieutbildningarna på Campus Gotland. Vi gör en stadsvandring i Visby. Vi besöker medeltidskyrkorna Anga och Garde, Norrlanda fornstuga och järnvägsmuseet i Dalhem. Vi reser med museitåget från Dalhem till Roma där vi får se det återanvända sockerbruket. På Buttle kalk får vi veta mer om kalkhantering.  Vi besöker den välbevarade gården Taksteins, en gård i Gann under renovering samt Bungemuseet som är ett av Sveriges största friluftsmuseer. Första kvällen blir det mingel med buffé på hotellet och andra kvällen intar vi festmiddag i Frimis vackra lokaler i Visby. 

 

 

Pris:

Kostnad: 6850 kr. Enkelrumstillägg 975 kr. (Pris för medlemmar: För deltagande i resan krävs medlemskap i Svenska byggnadsvårdsföreningen respektive familjemedlemskap om två eller flera deltar i resan från samma hushåll. )

Betal & anmälningsinformation:

Anmälan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0176-12500. Kontaktpersoner Kajsa Hjertén, Lars-Åke Radojewski. Sista anmälningsdag den 1 april 2019. Deltagarantalet är begränsat och anmälan bindande. Meddela namn, adress, mobilnr, e-post, födelsedatum, medborgarskap samt ev. allergier. För anslutning Oskarshamn kontakta arrangören.

Senaste anmälningsdag:

torsdag, 13 december 2018

Förtäring & Logi:

Nytt koncept för vårresan - föreningens årsmöte sker vid annat tillfälle och vårresan är utformad som en paketresa där resor och boende ingår i priset. Resan sker i samverkan med Mejtresor och Norrtelje Resebyrå.

Kontakt:

Kajsa Hjertén, Lars-Åke Radojewski

Telefon:

0176-12500

E-post:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Län:

Gotland
{rsform FORMID}
logotyp byggnadsvardsforeningen
Svenska byggnadsvårdsföreningen, Box 6442, 113 82 Stockholm
Telefon: 08-30 17 85 | Email: kansli@byggnadsvard.se
Svenska byggnadsvårdsföreningen
Box 6442, 113 82 Stockholm
Telefon: 08-30 17 85
Email: kansli@byggnadsvard.se

Cart

Cart offcanvas

Logga in

Så här hanterar Svenska byggnadsvårdsföreningen personuppgifter (GDPR) Läs mer här!