Norra Idrottsplatsen

Län: Gävleborg
Ort: Sandviken
Datum: 19-11-2008

Rivningshotad. Kommunens detaljplan överklagades av några eldsjälar/närboende men Regeringen har avslagit överklagan i februari 2009 för att bygga på Norra IP.

Uppdateringar
10-11-2011
Nu är det klart för radhus och lägenheter på Norra IP. 16 parhus beräknas vara färdiga för inflyttning hösten 2012. Läs mer i Arbetarbladet. (Länk nedan).
15-01-2014
Norra IP, som har erbjudit idrottsevenemang för Sandvikbor i 89 år, har nu rivits.

Externa länkar
Arbetarbladet
Nu rivs 89-åringen

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler