Byggnadsvårdens konvent 2017

Välkommen till Nordens största Byggnadsvårdsevent!

Datum

onsdag, 27 september 00:00 - fredag, 29 september 00:00

 Boka in tre fullspäckade dagar i Mariestad - Nu är det dags att anmäla sig till Byggnadsvårdens konvent 2017!

Byggnadsvårdens konvent är en mötesplats där alla som arbetar med byggnadsvård kan träffas, lära av varandra och knyta kontakter. En mötesplats där forskning, företag, föreningar och offentliga aktörer tillsammans utvecklar området och genom samverkan påverkar samhällsbyggandet i stort genom bättre kunskap om kulturvärden, beprövade material och tekniker.

I september är det dags för årets upplaga! Ni som var med 2013 och 2015 vet att det blev en riktigt succé och just den mötesplats för sektorn som vi ville skapa. Programmet är minst lika späckat som tidigare år och har en rejäl spännvidd från praktiska hantverksworkshops till teoretiska frågeställningar kring hållbarhet. Bland närmare 100 programpunkter är det svårt att hinna med allt, men det finns stora möjligheter att skräddarsy just det en själv är intresserad av. Några programpunkter kräver föranmälan men det mesta kan du ta del av i vilken ordning eller omfattning du själv önskar.

I pauserna har du möjlighet att besöka Materialstudion och Teknik & Mediaverkstaden eller bara prata med nya och gamla kollegor.

En annan av konventets höjdpunkter är självklart byggnadsvårdsföreningens branschmingel! Som konventdeltagare är du givetvis inbjuden att hänga med oss och hundratals andra byggnadsvårdare när vi, förutom att mingla, också korar Årets byggnadsvårdare 2017!

Anmäl dig snarast – förra gången blev det fullt innan sista anmälningsdagen. Välkomna! Här kan du ladda ner programmet och här kan du läsa mer om konventet och anmäla dig!

Pris:

Kostnad 1 850 kr exkl moms

Betal & anmälningsinformation:

Anmäl dig genom formuläret i länken ovan.

Antal platser

400

Förtäring & Logi:

Det finns flera alterantiv till boende i Mariestad. I dokumentet som du kan ladda ner längre ner finns en lista som du kan utgå ifrån.

Kontakt:

Sara Roland, Västarvet

Telefon:

0707 70 94 62

E-post:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Plats:

Dacapo Mariestad

Adress:

Magasinsgatan 4

Ort:

Mariestad

Arrangör:

Svenska byggnadsvårdsföreningen, Hantverkslaboratoriet, Västarvet och Riksantikvarieämbetet
logotyp byggnadsvardsforeningen
Svenska byggnadsvårdsföreningen, Box 6442, 113 82 Stockholm
Telefon: 08-30 17 85 | Email: kansli@byggnadsvard.se
Svenska byggnadsvårdsföreningen
Box 6442, 113 82 Stockholm
Telefon: 08-30 17 85
Email: kansli@byggnadsvard.se

Cart

Cart offcanvas

Logga in